Kniha - Zázrak jménem hořčík od Dr. Carolyn Dean v rozšířeném vydání

Kniha - Zázrak jménem hořčík od Dr. Carolyn Dean v rozšířeném vydání

04.08.2024

V roce 2024 vyšlo v češtině nové, rozšířené vydání knihy Zázrak jménem hořčík od Dr. Carolyn Dean, které obsahuje přibližně o 30 % více informací než původní verze. Toto druhé vydání přináší aktuální vědecké poznatky a praktické rady týkající se jednoho z nejdůležitějšího, ale často přehlíženého mineráluhořčíku (magnesia).

Novinky ve druhém vydání

Druhé vydání knihy „Zázrak jménem hořčík – druhé vydání“ přináší množství nových informací a vylepšených metod, jak zvýšit příjem a vstřebávání hořčíku. Dr. Dean vysvětluje, jak může hořčík pomoci snížit hladinu cholesterolu a jak správná rovnováha mezi vápníkem a hořčíkem může snížit riziko srdečních chorob. Kniha také obsahuje nové výzkumy, které spojují nedostatek hořčíku s obezitou a dalšími zdravotními problémy.

Praktické rady a doporučení

Jedním z hlavních přínosů knihy jsou praktické rady, jak zvýšit příjem hořčíku (magnesia). Dr. Dean doporučuje konzumovat potraviny bohaté na hořčík, jako jsou ořechy, fazole, zelená listová zelenina a semínka. Pro ty, kteří mají problémy se vstřebáváním hořčíku z potravy, kniha nabízí i doporučení na doplňky stravy.

Příběhy ze života

Kniha je plná příběhů pacientů, kteří trpěli nedostatkem hořčíku a kteří zaznamenali výrazné zlepšení svého zdraví po jeho doplnění. Například příběh Mary, která trpěla křečemi v nohách a nespavostí, ale po změnách ve stravě a začátku užívání hořčíkových doplňků se její zdravotní stav výrazně zlepšil. Podobně i Sam, který měl problémy se srdcem a vysokým krevním tlakem, našel úlevu díky hořčíku.

Proč si přečíst tuto knihu?

„Zázrak jménem hořčík – druhé vydání“ je nejen informativní, ale i inspirativní kniha, která čtenářům poskytuje praktické nástroje a vědomosti na zlepšení jejich zdraví. Dr. Deanová jasně vysvětluje a doplňuje odbornými zkušenostmi, proč je hořčík nezbytný pro naše tělo a jak můžeme jednoduše zlepšit jeho příjem. Tato kniha je neocenitelným průvodcem pro každého, kdo chce zlepšit své zdraví a předcházet vážným zdravotním problémům.

Kniha Zázrak jménem hořčík – druhé vydání vám ukáže, jak může magnesium výrazně zlepšit kvalitu vašeho života. Přečtěte si „Zázrak jménem hořčík – druhé vydání“ a objevte, jak jednoduché změny ve stravě a doplňcích mohou přinést velké zlepšení vašeho zdraví.



Zpět na seznam článků